divendres, 12 d’agost del 2016

Fins aviat!

Bona tarda,

Com molts de vosaltres ja sabeu, me'n vaig de la residència, cap a una nova etapa professional que agafo amb il·lusió; i encara que dolgui, ha arribat el moment de dir adéu, i és un comiat que, més que un comiat és un fins sempre. Han estat més de 4 anys plens d’emocions, aprenentatges i experiències viscudes al costat de tots vosaltres. En aquesta casa m’he fet gran: com diuen les àvies, vaig arribar sent senyoreta i ara sóc tota una Senyora!

Aprofito la ocasió per donar el blog per tancat, ara tenim una nova pàgina web que mantindran al dia amb les últimes notícies, com fins ara fèiem a través d'aquest blog. Penso que, ja que va néixer amb mi, doncs, és el moment que també mori amb el meu comiat.

Sempre portaré la Llar d’Avis Sant Quirze al meu cor, i en el meu record, i procuraré seguir venint de visita quan pugui.

Us trobaré a faltar...

Sempre vostra,


Laura



1 comentari:

  1. If you're looking to lose fat then you certainly have to try this brand new custom keto meal plan diet.

    To create this keto diet service, certified nutritionists, personal trainers, and professional cooks have united to develop keto meal plans that are efficient, painless, cost-efficient, and enjoyable.

    Since their first launch in early 2019, 1000's of individuals have already completely transformed their body and health with the benefits a smart keto meal plan diet can offer.

    Speaking of benefits; in this link, you'll discover 8 scientifically-confirmed ones offered by the keto meal plan diet.

    ResponElimina